28 Noiembrie 2023Sursa: I.P.J. BRAȘOV

DEMONSTRAȚIE DE CURAJ ȘI DEVOTAMENT A POLIȚIȘTILOR BRAȘOVENI

DEMONSTRAȚIE DE CURAJ ȘI DEVOTAMENT A POLIȚIȘTILOR BRAȘOVENI 

 

 

La data de 27 noiembrie, la Poliția Stațiunii Predeal, un apel la numărul de urgență 112 a mobilizat polițiștii într-o intervenție rapidă și eficientă la un incendiu izbucnit într-o locuință.

 

Echipa de intervenție, formată din trei tineri polițiști, și-a demonstrat angajamentul în gestionarea acestei situații critice. Astfel, la sosirea la locul incidentului, polițiștii au constatat că locuința era deja cuprinsă de flăcări.

 

Cu promptitudine, au evacuat persoanele aflate în pericol, doi adulți, o persoană în vârstă și un copil de aproape un an și s-au asigurat că aceștia sunt într-o zonă lipsită de pericol.

 

Într-un act de curaj și empatie, polițiștii s-au asigurat că în interiorul clădirii cuprinse de flăcări nu se mai află nicio persoană, iar recuperarea celor doi căței a reprezentat grija față de tot ceea ce poate fi salvat.

 

Echipa de polițiști a gestionat eficient situația și a colaborat cu serviciile de urgență pentru a minimiza riscurile, astfel că s-a reușit controlul și stingerea incendiul înainte de a se răspândi la alte locuințe.

 

Intervenția promtă a celor trei tineri polițiști a demonstrat devotamentul lor față de siguranța cetățenilor, Poliția Brașov reafirmându-și angajamentul de a-și proteja și servi comunitatea.