A  FI  POLIŢIST    

       A fi poliţist înseamnă mult mai mult decât a asigura ordinea şi linştea publică, soluţionarea unor cazuri sau confruntarea cu situaţii dramatice.
       Pentru a fi membru al Poliţiei Române îţi trebuie vocaţia de a înfrunta zilnic noi provocări îndeplinind diferite roluri: diplomat, consilier, controlor de trafic, expert în securitate, lucrător social... toţi poliţiştii trebuie să fie câte puţin din fiecare. Dar, mai presus de toate acestea, munca unui poliţist presupune a lucra cu oameni, buni şi răi, iar pentru asta trebuie să fii sensibil, discret şi hotărât.
       Poliţiştii, aceşti oameni deosebiţi, care îndeplinesc fiecare misiune, de multe ori, contracronometru, cu pasiune, în ciuda riscurilor, oameni speciali, care aplică legea cu integritate, îşi iubesc, înainte de orice, profesia, dedicându-i timp nesfârşit. Sunt oameni care au curajul să-şi pună oricând vieţile în pericol pentru a-şi proteja semenii.
       Prin devotament şi onoare, poliţiştii aşteaptă o singură răsplată: încrederea şi respectul comunităţii.

 

 

Anunț admitere 2016

Detalii

Și TU poți deveni POLIȚIST!!!!! Inscrie-te la o instituție de învătamânt specializată!

Detalii

Promovarea profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ de specialitate din cadrul M.A.I

          În conformitate cu planul campaniei naţionale iniţiată de IGPR, IPJ Braşov derulează  pe parcursul anului 2015 o serie de activităţi de promovare a profesiei de poliţist dar şi  de  informare a elevilor din clasele a XI – a şi a XII –a cu privire la oferta educaţională a instituţiilor de învăţământ specifice M.A.I. Activităţile se derulează în liceele braşovene în perioada martie-iunie şi octombrie –decembrie 2015 şi vor fi organizate de către reprezentanţii Biroului de analiză şi prevenire a criminalităţii şi Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Braşov.

Detalii

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov recrutează candidaţi, femei şi bărbaţi, pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţmânt care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2015.

Detalii