Poliția Brașoveană la datorie față de comunitate si cetățean

    Poliția Română este instituția specializată a statului care exercită atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice. Poliția Brașoveană, prin  profesionalism, responsabilitate, devotament și spirit de echipă, este percepută în comunitatea locală ca o instituție credibilă și respectată. Comunicarea și cooperarea cu cetățenii, apropierea de comunitatea  pe care o servim, parteneriatul cu celelalte structuri de ordine publică și autoritățile locale sunt esențiale pentru noi, pentru ca siguranța cetățeanului, liniștea socială și climatul de ordine din județul nostru să se îmbunătățească permanent.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul și veți fi la curent cu ultimele informații.

Abonează-te la newsletter
 • 28iun

  Buletin de presa 28 iunie

  În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează un număr de 36 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că în perioada 2016 [...]

  [Citeşte tot]
 • 27iun

  Buletin de presa 27 iunie

  În data de 26.06 a.c., a fost depistat pe raza localității Grid, jud. Brașov, un tânăr în vârstă de 16 ani în ce timp ce conducea, fără a deține permis de [...]

  [Citeşte tot]
 • 26iun

  Buletin de presa 26 iunie

  L-ați văzut? Polițiștii din Brașov caută un bărbat, de 62 ani, plecat de la domiciliu din data de 24.06 a.c. și care, până în prezent, nu a revenit.

  [Citeşte tot]
 • Toate știrile
infotrafic
7

Evenimente raportate în infotrafic

Infotrafic

Urmărește situația traficului rutier, actualizată în timp real, pentru toate șoselele din România

Primește avertizările Infotrafic pe mail, în timp real. Abonează-te la Infotrafic
Inspectoratul de Politie al Judetului Brașov, face parte din Inspectoratul General al Politiei Romane si este institutia specializata a statului care exercita atributii privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, a proprietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, respectarea ordinii si linistii publice in conditiile legii.
       
Inspectoratul este organizat si functioneaza ca unitate cu personalitate juridica, care prin serviciile si birourile din structura organizatorica, indruma, sprijina si controleaza activitatea politiilor municipale, orasenesti, birourilor si posturilor de politie si ia masuri de perfectionarea activitatilor pe care le desfasoara potrivit competentei.
 
 
 
 
 
politist