21 Februarie 2024Sursa: I.P.J. BRAȘOV

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE A ÎNCĂLCAT MĂSURILE DE PROTECȚIE DISPUSE DE CĂTRE ACEȘTIA

 

               Din 21 februarie 2024

 

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE A ÎNCĂLCAT MĂSURILE DE PROTECȚIE  DISPUSE DE CĂTRE ACEȘTIA

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au reținut un bărbat, pe care îl cercetează în prezent pentru comitrea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

 

La data de 20 februarie a.c., polițiștii au primit o sesizare, în care le era semnalat faptul că un bărbat, față de care a fost emis un ordin de protecție provizoriu, s-ar afla în locuința persoanei vătămate, fără a avea acest drept.

 

Față de sesizarea primită, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, acesta efectuând investigații, care au stabilit că bărbatul, din localitatea Făgăraș, ar fi pătruns în imobilul în care se afla soția acestuia, deși avea interdicția anterior stabilită, de a nu se apropia la o distanță mai mica de 100 de metri față de femeie și față de ceilalți membri ai familiei.

 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală și, în același timp, în baza celor constate, au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

 

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse măsurile legale, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.